Bezorg mamma en pappa to be of kersverse ouders een onvergetelijk kraamcadeau met de leukste, hipste en zeker origineelste zorgvuldig uitgekozen producten.

Wij hebben een leuke selectie voor je gemaakt om het je even wat makkelijker te maken!

Persoonlijke boodschap,

Wil je een leuke boodschap doorgeven noteer deze dan bij het afrekenen! Deze boodschap noteren wij dan persoonlijk op een kaartje.

Inpakken,

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het cadeautje super mooi wordt ingepakt

Naamposter kleine beer en grote beer

GEBOORTEPOSTER

Poster met de naam en geboorte datum.

Unieke Posters die met liefde zijn getekend

Prijs vanaf €15,95 Hoe leuk is het om één van de bestaande posters op deze pagina helemaal eigen te laten maken met de naam en geboortedatum van jouw kleintje?

Hoe werkt dat?

Je rekent eerst de geboorteposter af en vult bij het kopje opmerkingen op de afrekenpagina in welke naam en geboortedatum er op moet komen te staan.

Alle posters zijn door mij (marieke Begeman ) met veel liefde getekend.

 

ZOEDT
OVER HET MERK

Zoedt richt zich op papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten zijn door Zoedt ontworpen. Ook de quotes komen vaak uit eigen koker. De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu.

Zoedt werkt veel plezier samen met zorgboerderij Hof van Windesheim.

De prijzen variëren van €7,95 tot en met €19,95.

ESTHEX
OVER HET MERK

Door haar eigen kindertekeningen geïnspireerd ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 de leukste spulletjes voor baby’s en kinderen. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in de producten van Esther.

Het product,

Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.

.

Prijs vanaf € 14,95

TED AND TONE
OVER HET MERK

Als je opzoek bent naar iets super origineels voor de kinderkamer, dan ben je bij Ted and Tone aan het juiste adres!

Ted&Tone is een super hip en nieuw lifestyle merk, opgericht door Esther Schuivens. Die geen onbekende is in het vak ( Esthex)

De collectie van Ted and Tone,

De collectie van Ted and Tone bestaat uit prachtige dekentjes, muziekdoosjes, kussens, opbergmandjes en noem maar op alles om de babykamer helemaal af te maken. De designs zijn echt van deze tijd met een vrolijke en frisse uitstraling.

Het leuke is dat al die gave printjes ook weer onderling super tof te combineren zijn. Wie wil dat nou niet?

Prijs vanaf € 14,95

FABELAB
OVER HET MERK

Fabelab is een speels, organisch, Scandinavisch merk wat gelooft in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en op verantwoorde wijze gemaakte producten voor een gezellig en creatief huis.

Vanuit hun studio in Kopenhagen ontwerpen ze producten die nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht stimuleren. Onze producten zijn multifunctioneel en groeien mee met het gezin, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.

Spelen,

Fabelab gelooft er heilig in verhalen te vertellen en de kracht van verbeelding. Fabelab creërt producten die kinderen en hun ouders inspireren om creatief en speels te zijn.

De producten,

We dagen onszelf uit om innovatieve kinderproducten te maken voor dagelijks gebruik die op een verantwoorde manier en met liefde worden gemaakt. Schoonheid en functionaliteit staan ​​in de voorop in ons ontwerpproces. We ontwerpen producten die de zintuigen en verbeeldingskracht van kinderen stimuleren in elk stadium van hun ontwikkeling en een integraal onderdeel worden van hun universum.

Prijs vanaf € 25,95

MAPLE FOREST TOYS
OVER DE KNUFFELS

Alle Maple Forest vriendjes zijn ontworpen rondom een emotie of sociale vaardigheid de knuffels komen samen met een eigen krachtkaartje: een kort gedichtje dat makkelijk te onthouden is en aanmoedigt (met uitzondering van het konijntje en de rammelaars). Samen vormen ze een houvast voor kinderen en opvoeders om prettig contact te maken en op een fijne manier door emoties heen te werken.

De producten,

De knuffels van Maple forest zijn handgemaakt en van hoogwaardige kwaliteit, daagt spel uit en stimuleert gezonde relaties. De Maple Forest vriendjes zijn er om voor altijd van te houden.

Het aquarel ontwerp heeft mooie, diepe kleuren en is op de stof geprint, zonder enkele andere onderdelen, waardoor het veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

De printjes zijn geprint op Minky stof, super zacht en eco-vriendelijk met verantwoordelijke verfstoffen waar geen giftige onderdelen in zitten.  Je kunt de knuffels wassen op fijne was met een lage temperatuur. In de droger koude lucht of licht programma gebruiken. De kleuren blijven na herhaaldelijk wassen goed.

Elk knuffel dier komt in een eigen, mooie oeko-tex stofzak, met uitzondering van het konijntje en de rammelaars.

Armen, benen en staarten zijn van 100% katoen of Oeko-Tex katoen.

Alle dieren zijn met veel liefde gevuld met hypo allergene vulling.

Prijs €44,95

NESTINGDOLLS WEEGALLERY
OVER DE NESTINGDOLLS (matroesjka’s)

Deze houten setjes nesting dolls (matroesjka’s) van Wee Gallery staan super leuk op elke kinder- babykamer. Pasgeborenen kijken graag naar contrastrijke zwart-wit afbeeldingen, de heldere patronen nodigen baby’s uit tot bestuderen en verkennen. Deze set bevat een pandabeer, pinguïn, en een wasbeertje.  De houten matroesjka’s zijn met de hand beschilderd in Rusland. Ze komen in een prachtig doosje, dus zijn super leuk en origineel als kraam cadeau.

Prijs €34,95