Retour regeling

Over artikelen die retour komen, omdat u bijvoorbeeld niet tevreden bent krijgt u eenmalig de (indien van toepassing) retour kosten van 6,95 + het bedrag van het artikel terug. Het artikel moet in de originele verpakking terug gezonden worden en via PostNL. Bewerkte producten kunnen niet retour.

Als u een product wilt terugsturen dan kunt u dit product aanmelden via het contactformulier of via info@poppedesigns.nl

Retouradres is Meliere 27, 8604 BJ te Sneek. Let op: Dit is geen bezoekadres!

Mocht het gebeuren dat u niet tevreden bent dan hoor ik dat graag en dan zoeken we naar een passende oplossing.

Binnen 14 dagen je geld terug

Als u uw product heeft aangemeld voor retour dan krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug op uw rekening vanaf de dag van de aanmelding. Verzend uw product wel op tijd terug, anders kunnen wij niet terugbetalen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@poppedesigns.nl of via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.