Retour regeling

Over artikelen die retour komen, omdat u bijvoorbeeld niet tevreden bent krijgt u eenmalig de (indien van toepassing) retour kosten van 6,95 + het bedrag van het artikel terug. Het artikel moet in de originele verpakking terug gezonden worden en via PostNL. Bewerkte producten kunnen niet retour.

Als u een product wilt terugsturen dan kunt u dit product aanmelden via het contactformulier of via info@poppedesigns.nl

Retouradres is Meliere 27, 8604 BJ te Sneek. Let op: Dit is geen bezoekadres!

Mocht het gebeuren dat u niet tevreden bent dan hoor ik dat graag en dan zoeken we naar een passende oplossing.

Binnen 14 dagen je geld terug

Als u uw product heeft aangemeld voor retour dan krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug op uw rekening vanaf de dag van de aanmelding. Verzend uw product wel op tijd terug, anders kunnen wij niet terugbetalen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tutsjedesigns.nl of via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Shopping cart

No products in the cart.

De waardering van poppedesigns.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.