In september 2017 te Sneek is Poppe Designs geboren. Hier vind je een unieke verzameling handgemaakte kinder- en babykamer accessoires.

Na ons eerste succes Tútsje Designs ( een webshop met vrolijke woonaccessoires, stationary, en een groeiend deel Kinder- en babykamer accessoires ) besloten we dat het tijd werd voor een tweede webshop: Poppe Designs. Ondertussen zijn beide webshops flink uitgebreid met nieuwe producten en stijlen.

Welke unieke kinder- en babykamer accessoires kun je zoal vinden je op Poppe Designs.

Voor (aanstaande) ouders bieden we een vrolijke, unieke collectie kinder- en babykamer accessoires om de kinder- of babykamer mee af te stylen. Zo hebben we een leuk assortiment van: muziekdoosjes, houtenbordjes, kussens en nog zo veel meer, alles om van de kinderkamer een vrolijk geheel te maken.

Ook vind je op Poppe Designs een leuke verzameling van leuke invulboekjes om alle eerste stapjes van je kleintje vastleggen. Voor de peuters bieden we een origineel assortiment aan accessoires zoals knuffels en verkleed vleugels.

Daarnaast hebben we voor de verzorging de mooie zachte swaddles en slabbetjes van zoedt.

En voor een leuk origineel kraamcadeau ben je hier zeker op de juiste plek.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Daarom zijn alle kinderkamer accessoires van Poppe Designs met zorg gemaakt in Europa uit degelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij zijn telkens op zoek naar nieuwe en unieke inkoopadresjes die goed aansluiten bij het beeld van Poppe Designs, namelijk: vrolijk, uniek en met liefde gemaakt. Heb jij een leuk product of een tip, neem gerust contact met ons op. Wij zullen kijken en of het bij Poppe aansluit.