In september 2017 te Sneek is Poppe Designs geboren, poppe betekent baby in het Fries.

Hier vind je een unieke verzameling kinder- en babykamer accessoires.

Naast originele ingekochte producten vindt je op Poppe Designs ook mijn zelfgemaakte kussens van het merk Tútsje Designs (Tútsje betekent kusje in het Fries) en mijn eigen illustraties, deze zijn verkrijgbaar in A4 en sommige in ansichtkaart formaat.

Mogelijkheden Illustraties.

Naast dat de illustraties kant en klaar in de webshop liggen, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld jouw eigen unieke poster, geboortekaartje of illustraties voor een (kinder)boek te laten maken (prijs is afhankelijk van het ontwerp). Ik ben gek op uitdagingen dus neem gerust contact met me op via het onderstaande contact formulier.

Welke unieke kinder- en babykamer accessoires kun je zoal vinden je op Poppe Designs.

Voor (aanstaande) ouders bieden we een vrolijke, unieke collectie kinder- en babykamer accessoires om de kinder- of babykamer mee af te stylen. Zo hebben we een leuk assortiment van: muziekdoosjes, houtenbordjes, kussens en nog zo veel meer, alles om van de kinderkamer een vrolijk geheel te maken.

Ook vind je op Poppe Designs een verzameling van leuke invulboekjes om alle eerste stapjes van je kleintje vastleggen. Voor de peuters bieden we een origineel assortiment aan accessoires zoals knuffels en verkleed vleugels.

Daarnaast hebben we voor de verzorging de mooie zachte swaddles en slabbetjes van zoedt.

En voor een leuk origineel kraamcadeau ben je hier zeker op de juiste plek.

Naast al deze mooie ingekochte producten kun je sinds kort ook ons eigen merk Tútsje designs op Poppe Designs vinden!

Elk kussen van ons eigen merk Tútsje Designs wordt met veel liefde door mijzelf gemaakt. Van deze kussens hebben we altijd maar één op voorraad wat zorgt dat jij een super uniek kussen hebt!

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Daarom zijn alle kinderkamer accessoires van Poppe Designs met zorg gemaakt in Europa uit degelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij zijn telkens op zoek naar nieuwe en unieke inkoopadresjes die goed aansluiten bij het beeld van Poppe Designs, namelijk: vrolijk, uniek en met liefde gemaakt. Heb jij een leuk product of een tip, neem gerust contact met ons op. Wij zullen kijken en of het bij Poppe aansluit.