Kinderkamer Posters

Naast dat mijn illustraties kant en klaar in de webshop liggen, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld jouw eigen unieke poster, geboortekaartje of illustraties voor een (kinder)boek te laten maken (prijs is afhankelijk van het ontwerp en hoeveelheid). Klik hier om mijn recente opdrachten te bekijken.

Daarnaast is het ook mogelijk om één of meer van deze illustratie te gebruiken voor jouw eigen product daarbij is de prijs afhankelijk om welke illustraties het gaat. Boven op deze prijzen komt meestal nog een percentage voor het gebruiksrecht (of het er nog bovenop komt en hoe hoog het percentage zal zijn moeten we bespreken).

Neem gerust contact met me op via het onderstaande contactformulier.

Geboorteposter

 • Poster met naam en geboortedatum (geboorteposter)
  8.9512.95
  Hoe leuk is het om één van de bestaande posters op deze pagina helemaal eigen te laten maken met de naam en geboortedatum van jouw kleintje? En dat voor maar €3,- boven op de standaard prijs!

  Hoe werkt dat?

  Je rekent eerst de naamposter af en vult bij het kopje opmerkingen op de afrekenpagina in om welke poster het gaat en welke naam en geboortedatum er onder moet komen te staan. Daarna stuur ik jou een voorbeeld hoe het wordt en kan dan eventueel ook nog aanpassingen maken. Als de poster dan uiteindelijk is goedgekeurd komt hij jou kant op!

  Bij alle posters is het mogelijk om de naam en geboortedatum er aan toe te voegen!

  De foto's bij dit product zijn drie voorbeelden van hoe het er ongeveer uit gaat zien.

  poster forest friend getekend door Marieke Begeman

Hoe leuk is het om één van de bestaande posters op deze pagina helemaal eigen te laten maken met de naam en geboortedatum van jouw kleintje? En dat voor maar €3,- boven op de standaard prijs!

Hoe werkt dat?

Je rekent eerst de geboorteposter af en vult bij het kopje opmerkingen op de afrekenpagina in om welke poster het gaat en welke naam en geboortedatum er onder moet komen te staan.

Daarna stuur ik jou een voorbeeld hoe het wordt en kan dan eventueel ook nog aanpassingen maken.

Als de poster dan uiteindelijk is goedgekeurd komt hij jou kant op!

Shopping cart

No products in the cart.

De waardering van poppedesigns.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 21 reviews.