• Egel
  44.95

  Angstig zijn, nieuwe dingen uitproberen en angst overwinnen.

  Kinderen kunnen zich overmand voelen door emoties wanneer ze ergens bang voor zijn. De wereld is een avontuurlijke plek, maar soms heb je een beetje aanmoediging nodig. Egeltje heeft het perfecte kracht kaartje gemaakt om je door je angst heen te leiden, startend met een belangrijke boodschap: het is oké om bang te zijn. Lees hier meer over de kaartjes. Ook super leuk om als kraam cadeau te geven!  
 • Hertje
  44.95

  Zelfvertrouwen, gezond zelfbeeld en gezonde contacten.

  Het continu herhalen van positieve woorden tegen jezelf kan helpen met een gezond zelfbeeld en positieve gedachtengang. Hertje heeft het perfecte kracht kaartje gemaakt om je precies hier mee te helpen! Makkelijk te onthouden en voordat je het weet kun je het versje uit je hoofd. Hertje is er om je handje te pakken en bij elke stap te ondersteunen. Lees hier meer over de kaartjes.
 • Knuffel konijntje
  29.95

  Mindfulness, ontspanning en contact maken.

  Het kan soms moeilijk zijn voor kinderen om spanning los te laten. Zeker na een drukke dag met veel prikkels hebben ze een boel te verwerken. Dit lieve en zachte Konijntje is ontworpen om gezonde hechting en slaap ritmes te stimuleren in je kind. Het Konijntje komt vergezeld met een kracht kaartje in mooi aquarel ontwerp, dat je hardop voor kunt lezen tijdens het naar bed gaan. Het kaartje helpt met contact maken en je kindje te laten ontspannen. Je kleintje laat dit konijntje nooit meer los. Ook super leuk om als kraam cadeau tegeven!

 • Rammelaar hertje, Maple forest
  19.95
  Deze schattige rammelaar heeft mooie heldere kleuren en voelt super zacht aan. Zeer aantrekkelijk voor baby's om vaak mee te spelen. De stof is bio-katoen, Oeko-Tex gecertificeerd en de vulling hypo allergeen. het aquarel ontwerp is er op gedrukt, waardoor het rammelaartje veilig is voor de allerkleinsten en zonder stikking gevaar. Ook super leuk om als kraam cadeau te geven!
 • Uil
  44.95

  Om hulp vragen, samen spelen en teamwork.

  Uitreiken naar anderen en om hulp vragen kan een groot obstakel zijn voor kinderen. Het vraagt vaak om jezelf kwetsbaar te maken en iedere volwassene kan het ermee eens zijn: dat is niet altijd makkelijk. Uil heeft een klein gedichtje gemaakt om je hierbij te helpen en wil laten weten dat er kracht zit in kwetsbaarheid. En samen staan we sterk! Lees hier meer over de kaartjes. Ook super leuk om als kraam cadeau te geven!
 • Wasbeer
  44.95

  Emotie regulatie, communicatie en sociale vaardigheden.

  Boosheid kan een moeilijke emotie zijn om te reguleren. Zeker als je een kind bent en nog niet alle gereedschap tot je beschikking hebt. Boze buien kunnen veel stress veroorzaken voor de omgeving en in het bijzonder opvoeders. De eerste reactie is meestal om het zo snel mogelijk te laten stoppen. Door het willen wegnemen van waar het kind doorheen gaat, worden de boze buien vaak juist erger. Wasbeer heeft een gedichtje bedacht om kinderen en opvoeders te helpen om contact te maken met elkaar en het samen uit te blazen. Want Wasbeertje weet, wat kinderen het meest nodig hebben, is nog meer liefde en daar heeft hij een hele boel van. Lees hier meer over de kaartjes. Ook super leuk om als kraam cadeau te geven!

Shopping cart

No products in the cart.

De waardering van poppedesigns.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.